Translate

Tuesday, September 6, 2011

10 Rambut Paling Stylo Versi Lelaki..


           Malas nak menaip panjang lebar, mari kita 10 lihat senarai rambut paling stylo versi lelaki..Nie piliahan saya sendiri..Maaf jika pilihan saya nie ada kekurangan..Kredit gambar kepada uncle Google..Sorry ye cute-cute girls sekalian, saya copet kejap gambar pakwe-pakwe awak nie..hehehe..jangan marah! Raya-raya nie tak baik marah-marah, tak dapat duit raya nanti...ehehehe..


1-macho..

2..Ade style + gaya seorang remaja..

3-comel..(^____^)

4- korean look

5-cute + stylo

6-stylo + sexy

7-Rambut kerinting tampak comel..

8-Rambut kerinting gulung-gulung yang comel..

9-Stylo + Rock

10- style skema tapi tetap macho

              Sebenarnya ada banyak lagi style rambut yang sangat awesome untuk korang (lelaki ) cuba..Bukan perempuan jer ade macam-maam gaya rambut, lelaki pun sama jugak..yang penting korang kena pandai pilih gaya rambut yang sesuai dengan style panampilan + imej korang dan gaya yang sesuai dengan bentuk muka + warna kulit..Korang akan nampak lebih handsome + macho kalau pandai pilih gaya rambut dan begitulah sebaliknya..Korang kena lah jugak jaga rambut dan gunakan produk-produk rambut yang bersesuaian dengan kulit kepala dan rambut korang..


Ps:- saya buat entry nie pasal ada orang yang tersesat kat blog nie sebab nak cari style rambut untuk lelaki..:-


18 comments:

Anisa Hang Tuah said...

suke number 3,
gugur jantung
haaaa

slumberdek said...

saya suka no1....

Cik Ecah said...

hencemm
muka sume jambu2 belaka...:)

Terbang Bersamaku said...

Anisa Hang Tuah:- hehehe.. tau takpe kan..mmg comel yg no 3 tue..(^__^)

slumberdek :- sy pun paling suka tengok style yg no 1, nampak smart..(^__^)


Cik Ecah :- hehehe..tau takpe..=)

Dr. Fox said...

no 3! woot3!

Adylia Qarissa said...

dkna minat rambut no 1 dan 10...perwatakan berbeza untuk masa yang berbeza

Namee Roslan said...

saya paling suka yang last!! :D kemas dan kacak. hehe. kalau yg kpop tu macam rimas je. hehe

senyumSOYA said...

hhehhe..kalau style x brape ada rambut cmna? ^^!

ILA HonEyBuNNy said...

macam2 style rambaut ada kan....semuanya hencem la..ehhehe

sobri yaacob said...

style no 1 pling sempoi..
dri pandangan saya le..he..he..

Far8 budak baik said...

aku nk yg no5 tuuu..
tapi tak jadi jadi..
sampai sekarg..
hahahahahaha!

Pak Pis said...

saye No 1 heheheh

Aina said...

hehe lepas ni kalau yg tersesat tu, tak tersalah jalan lagi lah selepas ni...anak2 akak sibuk nak rambut tegak skrang ni.pengaruh kawan2 ..:)

fathiahRAIHANA said...

suka no 8 . hahaha . ada ka org buat selain junpyo tu ?

Terbang Bersamaku said...

Dr. Fox : wah..suka no 3 jugak ea..

Adylia Qarissa:- dua2 style tue mmg stylo dan sesuai dgn keadaan..no 1 utk santai, no 10 utk kerja @ study..

Namee Roslan:-yg no 10 tue mmg nampak kemas..=)
tapi sy suka style korea mcm no 3 & 8 ehhe..nampak comel jer..

senyumSOYA:- style takde rambut...? sy tak berapa minat style mcm tue, sbb tue sy tak listkan..nie cuma list berdasarkn pndangan peribadi sy jer..


sobri yaacob :- tau takep, sbb tue sy letak no 1..


Pak Pis:- wah..mmg ade style..


Aina :- hehe..tau takpe..takdelah hampa nnt...biaselah tue..mmmg smua nk kne ikut trend semasa..

fathiahRAIHANA:- sy suka rambut style no 8 tue..hehhe..ermm tak tau pulak..rasenye ade kot org buat style mcm tue..ehehe..

meaw said...

nak semua boleh?hehe

TopenG PuteH said...

alamak...style rambut sy xde...sedihnye....penah wat style no 1,4,5.....apsal style rmbut sy sekarang xde...huhuhu

Terbang Bersamaku said...

meaw:- Boleh jer...=)

TopenG PuteH:- huhuhu..nie cuma pendapat sy jer...jgn sedh2 sbb style rambut awk yg skrg takde dlm list ye..=)

Special Notes For My Dear Darling

"Your love is like an ocean that’s flows into my soul,

Your voice is sweet like music that calms my lonely world,

Your hands is my protection from hurt deep down inside,

I can’t do much without you, I can't go on alone"~merpatiputih88.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...