Translate

Wednesday, September 28, 2011

WW 10# :- Encik Romantik Vs Cik Cerewet


~Click untuk tumbesaran~



Ps:- Credit Gambar , google image..

12 comments:

sekamar rindu said...

salam..

entri yg ringkas tapi best...

i like..

aiEz said...

assalamualaikum...

heh,sakura yg agak slow..

*terima kasih singgah blog aie td...mood sudah okeh,kna tbah dan kuat..:)

nick dot anis said...

ahhahhhaha alalalala sian dia

JIJI YU said...

muehehe..terkentut aku baca

Saiazuan said...

haha sengal

Nizam Ijam said...

hahahahaaa... jantung keluar kek....

Solihin Zubir said...

konon2 romantik la nk wat surprise cenggituy... last skali bengang coz awek cerewet.. hehe.. lawak2..

Hafiz Al-Pazin said...

ending dia mcm mane ni...heee ..lagik2

Namee Roslan said...

hahha, perempuan kan unpredictable.

Terbang Bersamaku said...

sekamar rindu:- thanks..(^___^)

aiEz :- Waalaikumussalam wbt...
sakura tak paham yg sasuke nak buat surprise kat dia..huhu..cian sasuke..

~smoga terus sabar n tabah ye, be strong..(^___^)~

nick dot anis:- mmg kesian kat sasuke sbb dpt awek yg cerewet mcm sakura...huhu..

JIJI YU:- huhuhu..sampai terkentut..? hahahahaha.(^___^).

Saiazuan :- tau takpe...

Nizam Ijam :-huhuhu..dah nama pun kartun kan..(^___^)

Solihin Zubir :-hahahaha..tau takpe..(^___^)
~moral: kasilah hadiah yg awe suka, klu dah tau awek tak mkn manis2, jgn lah belikn kek..huhu..


Hafiz Al-Pazin:- ending dia metilah happy ever after..huhu..(^___^)

Namee Roslan :-tau takpe, jadi lelaki kne lah belajar memahami perempuan..huhu..(^__^)

Run Away said...

romantik suspention neh...;d

Terbang Bersamaku said...

Run Away:- huhu..sweet jer kn kalau dpt pasangan yg romantik & suka buat kejutan..tp sygnye gf dia tak suka..huhu..

Special Notes For My Dear Darling

"Your love is like an ocean that’s flows into my soul,

Your voice is sweet like music that calms my lonely world,

Your hands is my protection from hurt deep down inside,

I can’t do much without you, I can't go on alone"~merpatiputih88.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...