Translate

Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?


Hai Semua.....(^_____^)
Nie First time saya joint segment dari blogger famous Ben Ashaari
Blog saya nie biasa-biasa jer, follower tak ramai, header pun simple sangat-sangat(Tak reti buat header guna photoshop atau lain2 software yang canggih..)...Rabun iT lah katekan..hehehe...
Saya menulis blog sebgai hobi di masa lapang...
Saya mula buat blog nie tahun pada penghujung tahun 2009, mula betul-betul minat menulis kat blog tahun 2010, dan aktif update entry  dan berblogwalking tahun 2011......
Sebarang pendapat, cadangan atau kritikan mengenai blog saya (layout,header,entry, widget2 dan style tulisan...) bolehlah di tulis di ruangan komen..(^___^)
InsyaAllah saya akan cuba perbaiki blog saya terdaya yang mampu..=)

P.s:-Segment nie akan tamat pada jam 6.petang hari nie...So, apa tunggu lagi..?
Cepat-cepatlah joint ye...(^____^)


17 comments:

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Amirah Suhana said...

Hello hello :)

Terjah sini. Hihi

Selamat berblogging.

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

nice blog..keep it up (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

osHin said...

singgah ke blog best :)

Ucu Faridah said...

Best blog...ucu datang
http://ucubakery.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Belog Sambal Belacan said...

salam ukhuwah.....blog ini memang best ada merpati putih.:)

POP said...

Singgah sini dari segmen Abg Ben , melawat blog best dan follow :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Jom baca dan komen entri ini

Jom jawab soalan lawak ne!! ahha


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Izzul Amir said...

first time ek ? hehe selamat datang ke dunia segmen :P
thanks ;)

Terbang Bersamaku said...

Nurhasliza Jeffry:- Terima kasih..

Amirah Suhana :- Selamat berblogging & selamat berpuasa juga..=)


ninie_azriena:- Salam perkenalan dan selamat berpuasa=)
Terima kasih...

osHin : Thanks...=)

Ucu Faridah :- blog awak lagi best..banyak resipi..saya suka...=)


Belog Sambal Belacan:- Thanks...saya mmg minat burung merpati sangat2..sbb tue nama blog nie merpati putih...hehehe...

POP:- Terima kasih sbb sudi snggah..salam perkenalan..=)

☀ Izzaty Hedry☀ :- Terima kasih sebab sudi singgah..=)

Mr.Baiz said...

hye..selamat berkenalan..
blog awak best..nice..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

terjah dari segmen Ben

cnOor said...

jln2 cnie. nice blog :)

http://asliezan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Ain Atika Zailani said...

wahhh good luck!!! saya jerit kat semua orang yang publish entry ni!!! ehheheh

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Asyikin said...

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Ashraf Jalil said...

b&w.. simple n cool.. :D

Terbang Bersamaku said...

Mr.Baiz & cnOor :- Terima kasih kerana sudi singgah...salam perkenalan dan selamat berpuasa....=)

Ain Atika Zailani :- terima kasih =)

~AmyLiana86~ :- salam perkenalan, blog sy biase2 jer..hehehe..terima kasih...=)

Asyikin:- nnt sy singgah ye...=)

Ashraf Jalil:- thanks ye..sy mmg suka yg simple2...ehehe...=)

Special Notes For My Dear Darling

"Your love is like an ocean that’s flows into my soul,

Your voice is sweet like music that calms my lonely world,

Your hands is my protection from hurt deep down inside,

I can’t do much without you, I can't go on alone"~merpatiputih88.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...