Translate

Monday, August 8, 2011

Pejam Mata Dengan Senyuman (^_______^)

~Kucing Cute :- "Saya Sayang Teddy Bear Saya"~

Manje + Comel sesangat kucing nie...(^________^)
.
.
.
Cuma nak ucapkan selamat malam semua.....
Tidur dengan lena, semoga esok lebih indah berbanding hari ini.....
Semoga esok membawa seribu erti....
Kalau hari ini kita kecewa, jangan biarkan hari esok kita merana...
Kalau hari ini kita patah semangat, jangan biarkan hari esok kita terus tidak bersemangat...
Jika hari ini kita melakukan kesilapan, jangan sampai hari esok kita mengulanginya...
Hidup hari esok untuk memperbaiki kehidupan pada hari ini dan penentu kejayaan pada hari yang seterusnya...
Apa yang penting, jangan berputus asa, sentiasa bermuhasabah diri dan berusaha memeperbaiki segala kelemahan dan kekuranga diri...
Buat yang sudah bekerja (macam saya), esok hari kerja jangan terlambat pegi kerja...
Kerja dengan penuh semangat ...! Yeahhh....(^_______^)
Buat yang masih study, jangan malas-malas study ye adik-adik....
Jangan ponteng-ponteng kelas...
Ingat, apa yang kita lakukan pada masa sekarang akan menetukan masa depan kita..
Jadi kenalah bijak mencorakkan masa depan kita...
Jangan rosakkan masa muda kita dengan buat perkara yang sia-sia....


P/s:- Entry ini  hanyalah buah fikiran penulis blog ini....
Nota:- Tahniah buat Manchester United....

8 comments:

linda a.k.a ibusumaiyah said...

Selamat Menjalani ibadah puasa ..:)..comel jer kucing tu nak tido..:)

Aina said...

dulu akak rajin monteng kelas...heee:P

Hizami Rahim said...

yay! jangan berputus asa! :B

Amni said...

serius kuching tu gerak2.. hahaha... lama perati.. comelll.....

=) baru nak cakap hari ni cam malas gilerr... sengal2 badan lak.. hemmm....

salam ramadhan... =)

Pak Pis said...

Selamat malam... tidur elok-elok tau..jangan jatuh katil sebab syok bermimpi hehehhe...nite

ILA HonEyBuNNy said...

comeiiinya kucing tu...

nasihat berguna sebelum tido....;)

Hana Soffelia said...

Comel!comel!comel! pndai dia posing smbil peluk bear.. meow awk ke?

Terbang Bersamaku said...

linda a.k.a ibusumaiyah:- Selamat berpuasa jugak ye..yup, tau xpe..mmg comel...(^___^)

Aina:-zaman students biasalah tue..sy mase study kat poli pun slalu gak dtg lewat, slalu jugak lah ken denda..hehehe...

Hizami Rahim:- yup, teruskan perjuangan ! cahiyokk! (^___^)

Amni :- kucing tue mmg comel kan..Salam Ramadhan....(^___^)

Pak Pis :- Yup, slamat malam..(^____^)eceh..takde nye sampai cam gtue sekali..huhuhu :p


ILA HonEyBuNNy :- hehehe...tau takpe, mmg cute...yup, smoga ia bermanfaat..(^____^)


Hana Soffelia :- mmg comel..sbb tue sy letak kat cnie..taklah..nie gmbar dari internet...huhuhu..

Special Notes For My Dear Darling

"Your love is like an ocean that’s flows into my soul,

Your voice is sweet like music that calms my lonely world,

Your hands is my protection from hurt deep down inside,

I can’t do much without you, I can't go on alone"~merpatiputih88.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...