Translate

Wednesday, November 2, 2011

Danbo Sekeluarga ...(^___^)



Danbo papa:- Senyum semua....Papa nak snap pic nak letak kat blog papa....
Danbo Mama:- Ape kata sayang buat jer video kire buat vlog, lagi gempak rasenye..
Danbo Papa:- Yayang rase nak buat vlog ke..? Sayang tak kisah..Anak-anak papa cam ner ok tak..? nak buat blog atau vlog..?
Anak-anak danbo:- Kami tak kisah vlog ke blog ke, janji lepas nie mama & papa bawak kami pegi makan dan jalan-jalan ...Papa jangan lupa belikan kita orang Ipad dan Iphone tau..Kamera DSLR sekali kalau boleh, kita orang pun minat photography jugak..
Papa Danbo:- Yayang...Nampak nye makin botak lah kepala sayang..Boleh muflis cam gnie.bebudak nie mintak gadget mahal-mahal...huhu..
Mama Danbo:- Hahahha..nasib sayang lah..Nie mesti ikut perangai sayang yang suka kumpul gadget yang canggih dan mahal-mahal..hahaha..:D


Ps:- Tiada entry wordless Wednesday sebab tak sempat nak edit pic..huhu..sorry ye..

12 comments:

tOyO said...

danbo tue apa ehh?..hehe

Namee Roslan said...

comelnyaaaa ! :D

fathiahRAIHANA said...

Hohoo comelnye dialog si anak2 tu ^^ comel la danbo nehh . muka blurr aje.

Cik Jannah said...

hahaha. nak BB pun dah ok. hehe

Awan Biru said...

Mak ai, demand sungguh anak-anak Encik Danbo ni.

Solihin Zubir said...

Papa = i-Paid... haha...

Kuronofu91 said...

Yeahh...hidup fotografi...hahaha

Hana Soffelia said...

Kanak-kanak sekarang, sume peralatan canggih reti guna sbb tu dia orang mintak. ^_^

Hana Soffelia said...

Kanak-kanak sekarang, sume peralatan canggih reti guna sbb tu dia orang mintak. ^_^

Ucu Faridah said...

seronoknya jadi budak2..minta ajer dapat..

Aina said...

teringat kwn akak, ms kami kecik2 dulu main panjat pokok, main getah, galah panjang, mandi sungai dll.zaman skrang anak dia main galaxy tab.huhu baru je dia belikan tuk anak dia yg umur 10tahn...kalau keluarga tu mampu, gadget mahal tu macam beli anak patung harga 20,30 hinggit je kan...rezeki masing2 kan:)

Terbang Bersamaku said...

tOyO :- dando tue ialah robot comel berbentuk kotak..=)

Namee Roslan :- mmg comel danbo2 nie..teringin nk beli satu buat koleksi..=)

fathiahRAIHANA:-hahha..muke dia nmpak mcm blur + innocent tp demand...huhu..

Cik Jannah :- nk yg lagi canggih sbbu tue mahukn Apple...huhu..

Awan Biru :- nasib lah kn kalau dpt ank2 yg demand...huhu..

Solihin Zubir :- mmg tanggungjawab seorg papa, belikn ape yg ank dia nk..huhu..=P

Kuronofu91 :- yup, bidang photography nie mmg awesome..sy pun minat gak..=)

Hana Soffelia :- budak2 sekarang nie lagg cangih bab2 gadget2 nie..huhu..

Ucu Faridah:- tue lah pasal...sbb tue terasa mcm nak jadi budak2 semula..heheh..:p

Aina:- yup, mmg bertuah bebduak zamn sekrang nie permainan smua canggih2..minta jer dpt..

Special Notes For My Dear Darling

"Your love is like an ocean that’s flows into my soul,

Your voice is sweet like music that calms my lonely world,

Your hands is my protection from hurt deep down inside,

I can’t do much without you, I can't go on alone"~merpatiputih88.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...