Translate

Sunday, July 17, 2011

Angry Birds Membuatku Bertambah Marah..!!

               


                   Fenomena game angry birds nie makin popular sekarang nie kan...sana sini angry birds..sy pun nak try lah jugak main game nie..baru jer try ari rabu lepas mase balik keja.... konon man game nie dpaatlah hilangkan tension lah kan...tapi rasenye sebaliknnya yang berlaku...Memang best game nie... main lastic2 binatang hidung pendek tue (Khinzir ).. kalau kita dapat lastic bintang tue (Khinzir) sampai mati so kt menang dan dapat pegi next level...memang best ar asyik memang jer kan..hehehehehe..tapi yang bengang nye bile samapi level 10, asyik kalah jer pulak...sampai hari nie tak lepas-lepas lagi level 10! huhuhu..Adik-adik sekalian tolong jangan gelakkan akak ek...(err terasa tua pulak bila guna "akak"....huahuahuahua...)..Mungkin dah lama tak main game kowt..So, skill tue dah takde..Jadi, mulai dari sekarang kena lah asah skill tue balik...Chewah....=____=

           Main game nie teringat lak hobi masa zaman kecik-kecik dulu..Dulu mase kecik sangat suka main lastic-lastic nie..tiap-tiap hari khamis jer mesti nak lastic cicak...Lastic sampai terputus ekor cicak tue..sape paling banyak putuskan ekor cicak dia memang...dulu selalu main  lastic cicak nie dengan arwah adik, lepas die dah takde terus stop main lastic-lastic nie...Maybe, sebab dah lame tak pegang lastic sebab tue lah asyik kalah jer bila main game angry birds nie...Bebudak kecik lagi teror kowt dari saya..huh..kena berguru balik semula nie... ehehehhe....

.
.
.


Jom layan trailer game nie...hehehehe..macam bebudak sudah...(^_____^)



P/S:- Buat pasukan Malaysia walupun kt tak menang semalam masa menentang Liverpool (kalah 3-6) tapi tak pe, yang penting dah cuba kan..Buat yang terbaik masa menentang Chelsea dan Singapura nanti..Saya sentiasa sokong pasukan Malaysia (walaupun saya peminat Manchester United)....Kalau boleh pakailah jersi kebangsaan dan sokong pasukan sendiri, itu ebih baik dari terlampau mengagungkan pasukan luar...Bagi semangat siit kat pasukan kita..Kalah menang adat pertandingan..Jangan pulak bila menang di puji, bila kalah di keji ya....

P/S:- Malam tadi jugak merupakan malam Nisfu Syaaban bagi kita yang beragama Islam...Besar fadhilat malam Nisfu Syaaban nie..Bola-bola juga, solat jangan di lupa ya...


Nota:- Sumber gambar adah dari google image...




2 comments:

sergeant keroro said...

hehe, comel lah angry birds XD

Terbang Bersamaku said...

sergeant keroro:- angry birds mmg comel..tp sy tga geram nie, asyik kalah jer...huhuhu..:p

Special Notes For My Dear Darling

"Your love is like an ocean that’s flows into my soul,

Your voice is sweet like music that calms my lonely world,

Your hands is my protection from hurt deep down inside,

I can’t do much without you, I can't go on alone"~merpatiputih88.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...