Translate

Monday, January 2, 2012

2011 Yang Dah Lepas...

Hai Semua...
Happy New Year!!!

Sekejap jer kan masa berlalu..tup tup dah 2012...macam tak percaya jer kan...

2011 banyak jugaklah kenangan dalam diri ini, ade suka ada juga yang duka...ada yang riang hingga tertawa ade juga yang mengalirkan air mata...Dugaan tue tetap ada, tapi masih kuat untuk di tempuhi lagi..Alhamdulilah..Ok sekarang saya nak list kan sedikit tentang 2011 yang dah lepas...


Movie paling di minati:-

-Real Steel 
-The Smurf (3D)
-Mission Impossible:Ghost Protocol


Lagu paling di minati:- 

-Kekanda Adinda-Atilia & Monoloque
-Wish u were here- Avril Lavinge
-I love u - Avril Lavinge
-The story of us-Taylor Swift
-Tear Drop On My Guitar-Taylor Swift
-Who says-Selena Gomez
-Lighters-B.M.E ft  Bruno Mars
-Grenade-Bruno Mars
-That Should be Me-Justine Bieber Ft Rascal Flatts
-Firework-Katy Perry
-If I Die Young-The Band Perry
-Someone like u-Adele
-Jar of Hearts-Christina Perri
-Unfriend You-Greyson Chance
-Kisah hati-Alyah
-Gadis Semasa-Yuna
-Ombak Rindu-Hafiz & adira
-Sedetik Lebih- Anuar Zain
-Penghujung Cintaku-Pasha ft Adelia
-Seribu Sesalan-tiga suara
-Di Saat Aku Mencintaimu-Dadali


Impian Yang Dah Tercapai-2011:-

~Kali pertama memiliki sebuah kereta kecil+ comel di beri nama Viviana Ezara..(^___^)
~Dah berani memandu kereta pegi balik kerja sorang-sorang..

Yang Sedih 2011:-

~Penyakit kanser yang dihidipi oleh emak sudah merebak....
2010 dia adalah pengidap breast cancer stage 4, 2011 Dr suspect ade ketumbuhan kat dalam hati dan berkemungkinan besar ianya adalah kanser!~
~Love Hurt!
~Laptop rosak teruk, screen rosak...
~Handphone kesayangan hilang kena curik!
~Rumah di masuki pencuri
~Kucing kesayangan (Mickey Sasuke) hilang dah dua bulan dan hingga kini belum di jumpai...(T__T)
~$$$ yang agak kurang terurus...macam gelombang di lautan...
~Tahap kesihatan tak menentu...
~Dan macam-macam lagi (banyak lagi) dugaan yang boleh saja membuatkan mata ini berkaca-kaca dan mengalirkan air mata! 

Yang Bertukar 2011:-
~Dari laptop kepada net book
~Dari Nokia kepada Sony..
~Bertukar no telipon(Sebab simcard lama dah hilang bersama hp...)

Keseluruhan  2011:- 
~Tahun Kehilangan~
~Ada air mata di sebalik senyuman~
~Tampak kuat tapi sebenarnya rapuh juga~
~Busy~


Ok itulah serba sedikit coretan kisah tahun lalu oleh Seorang insan bernama NZS (maaf tak leh letak nama sebenar dekat cnie, so letak huruf jelah ek..teka ok...ehehehe..)

Ok sebelum melabuh kan tirai mari kita baca Quote yg ade dalam gambar cantik nie...:-




Credit gambar google image..Entry hanyalah coretan biasa...





7 comments:

teman-bicara said...

kenangan takkan luput ditelan zaman...begitulah yang dapat disimpulkan tahun 2011 dimana segala yang berlaku dapat diambil sebagai pengajaran...

Nelly The Strange said...

Happy New Year ^__^

Ezzah samsudin said...

Jangan sedih2.. Yg dah lama tuu jadikan kenangan ... Bina semangat baru yg lebih tabah dan kuat ... Tahun 2011 pun bagi eza adalah tahun yang penuh keperitan.. Tp insyaAllah .. mgkn ada sinar baru buat kita pada tahun ini ... Sama2 laaa kita doakan yer .. Nice to know u ^_^

Nizam Ijam said...

semua dah berlalu..hehe

eizawahidah said...

kenangan lalu boleh d jadikan pengalaman dan pengajaran utk hadapi kehidupan seterusnya =)

azraiasari said...

we are what we are NOT what we were

Namee Roslan said...

hey merpati putih...hehe. fav movie kita sama !! mission impossible tu best gila kan. wishing u happy new year merpati putih. :D hehe. semoga terus terbang tinggi :)

Special Notes For My Dear Darling

"Your love is like an ocean that’s flows into my soul,

Your voice is sweet like music that calms my lonely world,

Your hands is my protection from hurt deep down inside,

I can’t do much without you, I can't go on alone"~merpatiputih88.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...