Translate

Monday, November 1, 2010

SelaMat TiNgGal MuKa BuKu...



hai semua..
memandang exam dah tak lama jek lagi...
so, saya pun telah wat keputusan untuk off9 fb utk sementara waktu..
iaitu sampai pertengahan bulan 12...
lepas tue barulah saya akan on9 semula secara active..ehehehehehehehe...
oh ya, saya pun dah tukar realtionship status kat fb...
Relationship Status:In a Relationship with Ulat Buku...siapakah ulat buku nie..?
sebenarnye... Ulat Buku  itu ialah saya sendiri...
dah dapat jawapanye kan..
saje jek saya wat fb untuk buku saya..
gila kentang ek..?
sampai buku untuk pereksa saya pun ade fb..
huhuhu..
tension punye pasal..
samapai jd gnie..hahahaha..
ala saje jep buat..bukan utk on9 pun..
nnt abis exam sy delete trus  si ulat buku nie..
hehehe..cian dia kan... 
tp yg penting SAYA TAK KAN ONLINE FB NIE SELAGI TAK ABIS EXAM..
Friendster nagn Myspace?
Lagi lah tak payah cakap memang dah sangat lama tak bukak..
So, mungkin sy akan online semula selepas habis exam...
ataupun sy akan delete terus..
Emm..tapi sayang pulak nak delete..
huhuhuhu..
tengok lah macam mane nnt..
Ok lah buat masa nie saya cuma online blog & tagged jep..
hehehe..
kalau x online langsung..
rugi ar..
dah ar bayar brodband RM70 sebulan..
huh..
Tp..sejak akhir2 nie saya memang suka blog..
sebab..
boleh tulis macam-macam..
boleh kongsi pendapat, idea, ilmu, pengetahuan....
kat cni jugsk leh luahkan persaan..huhuhu..
boleh jugak jadi tapak business..
boleh dpt duit dgn iklan2..
kalau yg lain2 tue lebih kepada untuk cari kawan2..
kat cnie(blog) lebih kepada penulisan..
so, sy memang minat membaca dan menulis...
memandang kan menjadi seorang penulis memang dah jadi cita-cita saya..
akhirnye sy dapat realisasikan jugak cita-cita saya disini.. ;-)




4 comments:

Booty Martinez said...

boleh jadi ke takmo online FB tu? hihi...
lagikan pulak internet di depan mata. pastu dpt pulak notification kat dalam email...takut tak tahan je nanti...

apa-apa pun selamat menjawab peperiksaan dgn tenang. byk2 berdoa agar dipermudahkan urusan. insyaAllah...

Entry terbaru : Resign Letter for my boss!

Merpati Putih_Sakura said...

boleh je rasenye..
pokok pangkal hati kan...
lgpun bkan lame pon 1 bln stengah jep..
kne ar bkorban ckit utk exam nie...

thanks ye..;)

tebyBABYbiee.... said...

Salam..

chaiyok.. chaiyokkk

ganbatei nei kudasai .....

hope's dpt focus pd STPM diz upcoming months..
FB tuh semue kite lupekan dulu, priority pd study k, jgn give up ....... any problem we shares...

good luck!!

Merpati Putih_Sakura said...

salam,
thanks..

Special Notes For My Dear Darling

"Your love is like an ocean that’s flows into my soul,

Your voice is sweet like music that calms my lonely world,

Your hands is my protection from hurt deep down inside,

I can’t do much without you, I can't go on alone"~merpatiputih88.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...