Translate

Friday, November 1, 2013

Genap 4 Tahun Sebagai Blogger...


1.11.2013
Hari nie genap sudah empat tahun saya ber blogging...
Dulu-dulu saya tak pernah terfikir untuk punya blog sendiri...
Masa kecil dulu cita-cita memang nak jadi penulis, tapi tak kesampaian...
Walaupun saya menulis blog nie sekadar suka-suka dan isi masa lapang,
 sekurang-kurangnya ianya dapatlah menggembirakan hati syaa sebab buat benda yang saya  minta dan saya cita-citakan sejak kecil..
Dulu saya tak pernah terfikir akan menulis blog selama ini,
Doa dan harapan saya semoga penulisan saya disini tidak akan terhenti, dan semoga idea saya tidak akan berpenghujung..
Buat awak semua, terima kasih sebab sudi baca blog picisan saya ini.
terima kasih juga kerana sudi melontarkan pandangan mahupun kritikan di ruangan komen,
buat blogger-blogger terima kasih sebab sudi menjadi follower / pembaca setia blog saya..
Dengan rendah hati saya ingin memohon ampun dan maaf andai ada penulisan / coretan saya disini mengguris hati anda semua atau sekiranya ada kekurangan pada penulisa saya maaf sekali lagi...
Maaf juga kerana kadangkala saya terlewat untuk  membalas komen kamu semua...







Ini statistik blog saya sepajang empat tahun saya blogging ... :)
Empat tahun untuk:
406 Entry yang telah sempat saya coretkan di sini (setakat hari ini)
182407 pageviews sepanjang empat tahun...
1816 comment dan feedback yang telah diterima dalam entry-entry dalam blog ini..
9654 pembaca untuk entry yang paling ramai viewer 
349 Follower sepanjang empat tahun...
RM64.24 yang telah diterima dari Nuffnang untuk empat tahun! ( tapi belum pernah lagi saya claim / cash out)...huhuhuhu..

ha...banyak betul no 4, suratan atau kebetulan nie...?
apa-apa pun terima kasih sekali lagi sebab sudi baca dan singgah kat sini ye...
(^____^)


5 comments:

Cik Yatt said...

selamat ulang tahun :)

Selipar Putus said...

epy besday untuk blog akak.. hehe :)

dah cash out duit nuffnang bleh la belanje kite.. hik3.

Pha Is said...

wow.. dah 4 tahun..?lagi lama dari saya..

Sobri Yaacob said...

selamat ulang tahun sis..
waw..lengkap semua ststistik mengenai blog ni.. perapa post.. brapa earning.. berapa folower....menarik :)..

anway wish one day sis ada buku sendiri mengenai penulisan sis.. saya suka baca.. sbab ia sentiasa berkait degn keadaan sekeliling kita :)

logorithm said...

Selamat Ulang Tahun Ke-4!

Hebat statistik 'blog picisan' ini ye?

Blog picisan I pulak akan berusia 3 tahun tanggal 21 Disember ini. :-)

Ini entri pertama:

http://logokoko.blogspot.com/2010/12/first-posting-new-office-new-life.html

Special Notes For My Dear Darling

"Your love is like an ocean that’s flows into my soul,

Your voice is sweet like music that calms my lonely world,

Your hands is my protection from hurt deep down inside,

I can’t do much without you, I can't go on alone"~merpatiputih88.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...