Translate

Wednesday, April 24, 2013

WW 17# : Seni Bina Bangunan Lego...
















Nota: Click pada imej, untuk bersarkan saiz..:)

P/s:Semua gambar dirakam pada November / 2012, di Lego Land Malaysia...
      Maaf lah sebab mengambil masa terlalu lama untuk masukkan gambar...huhu..:p

5 comments:

logorithm said...

Angkor Wat yang terbaik!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

so nice.. :)

Cik Yatt said...

tak pernh pegi lagi..

reenapple said...

tak pernah dan tak ada keinginan nak pergi. Cool tak aku? Ekekekeke

Sya_Merpati Putih 88 said...

logorithm : tudia bila Mr Architect dah bagi pendapat dia..btw, bangunan tue mmg cantik...ehehe..;)

Muhammad Saiazuan Norhalik: yup.. ehehe.. :)

Cik Yatt : kalau ade mase & rezeki bolehlah kamu pegi...InsyaAllah...:)

reenapple: sangat jujur komen kamu..ehehe..btw, sy nie pun name jer ade annual pass yg setahun tue, tpi setakat nie baru pegi sekali jer tau..padahal tempat nie dekat jer ngan tmpt kerja sy..huhuhu.. :p

Special Notes For My Dear Darling

"Your love is like an ocean that’s flows into my soul,

Your voice is sweet like music that calms my lonely world,

Your hands is my protection from hurt deep down inside,

I can’t do much without you, I can't go on alone"~merpatiputih88.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...