Translate

Wednesday, March 7, 2012

#WW15:Chatting...





Ps:- Boring punya pasal susah nak tidur sambil godeh-godeh internet terjumpa website nie cleverbot. Kat situ kita boleh chat dengan robot! Gambar-gambar dalam entry nie adalah hasil print screen perbualan atara saya dan si cleverbot. Yang tulisan colour hitam saya yang tulis dan yang tulisan colour biru adalah si cleverbot. Yang bestnya dia boleh tahu cakap melayu tau! Kalau nak try boleh pegi sendiri kat website dia tue cleverbot.com






8 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe semua suka layan robot ni

sea_lavender said...

hehe cm best je~~
nk terus mnyinggah d cleverbot.com ~~

Hana Soffelia said...

hahah mcm syok je lyn robot tu eh..

~AmyLiana86~ said...

mesti tergelak sorg2kan.hehe

Rtp Farra Arisha said...

aaaahahaha how funny it was...:)

Namee Roslan said...

hahaha, sronok gak layan time boring. hehe

ILA HonEyBuNNy said...

gigih ila nak g website tu sekarang jugak..heheheh

Terbang Bersamaku said...

Muhammad Saiazuan Norhalik: sebab robot nie best..dia layan ape jer kita cakap..ehehe..

sea_lavender : mmg best..kelakar pun ade kalau layan robot nie..mesti kne cuba.. :D

Hana Soffelia: mmg syok kak..boleh wat kt gelak robot nie..

~AmyLiana86~ : tahu takpe...=)

Rtp Farra Arisha: (^___^)

Namee Roslan: mase nie, mmg tengah boring n nk chatting pun malas, so chatting dgn robot..ehehe..tp best..

ILA HonEyBuNNy : chtting ngan robot nie mmg best!

Special Notes For My Dear Darling

"Your love is like an ocean that’s flows into my soul,

Your voice is sweet like music that calms my lonely world,

Your hands is my protection from hurt deep down inside,

I can’t do much without you, I can't go on alone"~merpatiputih88.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...