Translate

Friday, October 19, 2012

Poetry:- Fake Love




I'm lost in the middle,
Empty inside down there,
I look at the dark sky,
It's empty without stars,
I try to love but again and again you make me cry,
Don't you say that you love me when your heart is empty,
Don't you dare to dump me,
I'm not stupid like you think,
So please don't make me look like a fool,
If you don't love me its okay,
I'm okay with it,
Don't worry about me,
Coz I'm strong enough to face it,
So leave me alone here,
Let me go,
Coz there was no love between us..
It's all fake,
I knew it even you don't say it...

p/s: This poetry made by me, the owner of this blog.Copyright protected.

p.p/s: Ehem, dah lama kan tak taip poetry macam nie...? huhuhu...Sorry agak busy lately..Jadi sebab tuelah blog pun dah jarang-jarang nak di update...

Last but not least:-
1. Lukisan kat atas tue saya lukis, maaflah sebab buruk.. :p
2. Puisi ini hanyalah sekadar puisi, tiada kena mengena dengan diri penulisnya, sebenarnya saya mahu taip cerpen. Tapi sebab kesuntukkan masa hanya jadi puisi..



3 comments:

Anonymous said...

An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

Namee Roslan said...

sesiapa yang bagi fake hope on love adalah orang yg tak bertimbang rasa :/ sobs. main dengan hati orang, tak baik.

Terbang Bersamaku said...

Namee Roslan : stuju dgn namee...kalau dah tak cinta itu jgnlah diberi harapan dan ebrjanji itu ini..sudahnya janji hanya tinggal janji.. kesian dekat org yg di beri cinta palsu itu..tentu sangat sakit..

Special Notes For My Dear Darling

"Your love is like an ocean that’s flows into my soul,

Your voice is sweet like music that calms my lonely world,

Your hands is my protection from hurt deep down inside,

I can’t do much without you, I can't go on alone"~merpatiputih88.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...